Ralph Jenkins

Ralph Jenkins

GhostbustingRalph Jenkins – Husrening:

När jag utför husreningsarbete kommer jag i kontakt med och kommunicerar med andliga krafter genom mina utvecklade högre sinnen.

Dessa ger mig möjligheten att kunna kommunicera på en klärvoajant och telepatisk nivå med andevarelser genom mitt andliga tredje öga, det allseende ögat och halschakrat.

Jag har använt mig av mina gåvor för helande i många år, och med stor respekt, inom ett antal områden. Ett sådant område är att vägleda andra att utveckla och öppna sina tre högre sinnen samtidigt som de lever ett välbalanserat fysiskt liv.

Jag har arbetat med husrening i över trettio år och har uppnått mycket kunskap genom att uppleva i första hand hur mörka krafter fungerar. Här är några exempel: negativa tankeformer, besvärjelser, svart magi, mörka andar, poltergeists, icke inkarnerade andar, demoniska krafter. Dessa negativa energier kan tas bort och omvandlas på individuell nivå genom mina tjänster.

Det är min övertygelse att alla har vissa gåvor och egenskaper som kan utvecklas och delas med andra i det godas tjänst. Därför är äkta kommunikation på alla nivåer inte bara möjlig – den kan också bidra till att skapa en bättre livsmiljö för alla människor på jorden.

Jag är en av många, många Ljusarbetare som har beslutat sig för att återvända till Moder Jord för att hjälpa till att läka och balansera jordens miljö från alla negativa aspekter som finns i naturen och i människan.

Må alla Ljusarbetare fortsätta att dela och sprida sin kärlek och sitt ljus över hela planeten.

För ytterligare, djupare insikt i mitt arbete, klicka på länkarna nedan:

Gå till Verusanimus hemsida.

Gå till YouTube videos.