Ghostbusting/Husrening

Ghostbusting/Husrening

GhostbustingHusrening är en tjänst där husrenaren tar bort och förvandlar negativa krafter såsom spöken, mörka andar och poltergeists från hem och arbetsplatser.

Husrening är en aktiv tjänst för dem som tycker att deras liv störs av energier som inte är av den fysiska världen.

Spöken, negativa spöken och poltergeists är exempel på andekrafter som ibland förekommer i hem eller på arbetsplatser.

Ett exempel på en paranormal störning är när en dörr öppnas eller stängs på övervåningen trots att man vet att det inte finns någon annan i huset.

Ett annat exempel på en störning är ljudet av någon som går på golvet ovanför dig eller i rummet bredvid, trots att ingen annan är hemma. Dessa är vanliga former av störningar.

De starkare negativa störningarna kan vara när föremål såsom en kopp flyttas eller flyger genom rummet.

Jag har fått gåvan att se och kunna kommunicera med spöken och poltergeists.

Genom att ha upplevt det paranormala under många år, har jag utvecklat de färdigheter som ger mig möjligheten att ta bort och omvandla negativa krafter, såsom mörka andar och poltergeists.

Det husreningsarbete som jag utför omvandlar negativa krafter. Detta ger en möjlighet för de andliga energierna att frigöras från att vara jordbundna så att de kan fortsätta sin själsliga resa.

Att ta bort och transformera dessa olika typer av energier, som ofta är “fast” på jorden, är en naturlig del av mitt arbete.

Klicka gärna på länken “Insikter” för ytterligare information om de olika typer av negativa krafter som jag har upplevt under många års arbete.

Om du har några frågor eller vill veta mer om det arbete jag gör inom detta område, kontakta mig genom kontaktlänken eller ring: +46735877554.